סירופ בסיס לסורבה

תערובת של סירופ סוכר עם חומרי עזר להכנת הסורבה.

דקסטרוז (סוכר ענבים)נקודת הקיפאון שלו נמוכה משל סוכר ובכך שומר על רכות הסורבה.

פרוקטוז (סוכר פירות) – משפר טעם פירותי.

מייצב – מעניק מרקם חלק לסורבה, משפר את עמידותו ומונע גדילה של גבישי קרח במוצר.

חומצת לימון – מוכר יותר בשם מלח לימון. מעניק את החמיצות הדרושה לאיזון הטעם והדגשת הארומה הפירותית.

 

סירופ בסיס לסורבה

מרכיבים

הוראות הכנה

  • מערבבים יחד את כל האבקות (סוכר ותערובת). בעזרת מטרפה ידנית בוחשים את האבקות בהדרגה אל תוך המים.
  • מוסיפים את הגלוקוזה, מניחים על אש בינונית ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד רתיחה.
  • מצננים היטב.

נא לשים לב ל..

כמות הסירופ ביחס לכמות הפרי בהכנת סורבה היא דבר משתנה לפי טעמו, סמיכותו ומתיקותו של הפרי. אך ברוב המקרים יש לערבב 1 ק"ג של מחית פרי טרי עם 1/2 ליטר סירופ קר, לערבב היטב ולהקפיא במכונת גלידה.

 

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה מתכוני בסיס.‏ קישור ישיר לפוסט.

4 תגובות על סירופ בסיס לסורבה

  1. מאת יהודית אמיר‏:

    איך אפשר לרכוש את הסירופ המוכן?

  2. מאת יהודית אמיר‏:

    ניסיתי את תערובת הסורבה על פטל ועל פסיפלורה, תוך שימוש במכונת גלידה ויצא מעולה! תודה

להגיב על יניב גור אריה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook