גולדן סירופ (golden syrup)

גולדן סירופ הוא שילוב של סירופ סוכר ושל סירופ סוכר אינוורטי.

התוצאה היא סירופ זהוב וסמיך מאוד, בעל ארומה עמוקה של קרמל ששומר על מרקמו לאורך זמן ואינו מתגבש.

גולדן סירופ משמש באפייה לאותן מטרות להן משמש סוכר אינוורטי – השחמה, הארכת חיי מדף, העססה והעמקת טעמי קרמל.

בנוסף במטבח הבריטי משתמשים בו המון כסירופ למריחה וזילוף על טוסטים, פנקייקים, וופלים, דייסות וכו'

כתחליף לגולדן סירופ ניתן להשתמש בסוכר אינוורטי או  בדבש..

קישור ישיר לפוסט.

2 תגובות על גולדן סירופ (golden syrup)

  1. מאת ענת‏:

    שלום יניב,
    לא יודעת היכן נעלמה לי ההודעה הקודמת.
    רוצה לשאול אם סוכר אינוורטי מופיע כנוזל וגם בצורת סוכר?
    אם כן איך היחסים ביניהם. למשל האם כפית סוכר אינוורטי כנוזל דומה לכפית סוכר אינוורטי כמו סוכר.
    תודה ענת

להגיב על יניב גור אריה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook