התרגלנו שיש לנו הכל כל הזמן. עונת המשמש הקצרה היא אולי התזכורת אחרונה לעונתיות.
ארעיות היא מהות הבישול – כמו החיים – ללכוד את הרגע. ההווה ישנו וברגע הבא יהיה שונה לגמרי ואם לא תאכל את המנה בזמן הנכון היא תתקלקל או תיגמר.
החלקאות המודרנית בשילוב עם שוקי האיכרים מעניקים לנו משמשים ממאי ועד אוגוסט אז אז כל עוד הם שם כדאי לרוץ.
ולמה השילוב עם השקדים? כמו המרציפן שעשוי משקדים לבנים ומשקדים מרים שהם בעצם התרמילים הלבנים שבתוך ה – "גו – גו" של המשמש.
טעם קל של אניס בקראמבל ובסורבה מחמיא מאוד גם לשקדים וגם למשמש.
איזה שילוב מגניב של מרקמים וטעמים קינוח מקסים
אהבתי מאוד את הקראמבל שומר, מסקרן לטעום
אני תוהה אם יש שוני בשימוש בלדר מאשר במשמשים מיובשים בג'לי?
העובדה שהוא דחוס יותר ומכיל פחות נוזלים משפיעה במקרה הזה? מאחר שהוא ממילא מחוזק בג'לטין
אני מאמין שמשמש מיובש ייתן תוצאה לא פחות טובה, כמובן שיהיה צורך לטחון אותו קודם.
אני חושב שבכל זאת יש ללדר טעם ייחודי משלו, אבל אני לא חותם על זה.
ואת צודקת לגבי הקראמבל שומר – שווה לנסות אותו גם בהקשרים אחרים.
חג שמייח
שווה כל ביס, מנה מדהימה
איזה שילוב מגניב של מרקמים וטעמים קינוח מקסים
אהבתי מאוד את הקראמבל שומר, מסקרן לטעום
אני תוהה אם יש שוני בשימוש בלדר מאשר במשמשים מיובשים בג'לי?
העובדה שהוא דחוס יותר ומכיל פחות נוזלים משפיעה במקרה הזה? מאחר שהוא ממילא מחוזק בג'לטין
אני מאמין שמשמש מיובש ייתן תוצאה לא פחות טובה, כמובן שיהיה צורך לטחון אותו קודם.
אני חושב שבכל זאת יש ללדר טעם ייחודי משלו, אבל אני לא חותם על זה.
ואת צודקת לגבי הקראמבל שומר – שווה לנסות אותו גם בהקשרים אחרים.
חג שמייח