גולדן סירופ (golden syrup)

גולדן סירופ הוא שילוב של סירופ סוכר ושל סירופ סוכר אינוורטי.

התוצאה היא סירופ זהוב וסמיך מאוד, בעל ארומה עמוקה של קרמל ששומר על מרקמו לאורך זמן ואינו מתגבש.

גולדן סירופ משמש באפייה לאותן מטרות להן משמש סוכר אינוורטי – השחמה, הארכת חיי מדף, העססה והעמקת טעמי קרמל.

בנוסף במטבח הבריטי משתמשים בו המון כסירופ למריחה וזילוף על טוסטים, פנקייקים, וופלים, דייסות וכו'

כתחליף לגולדן סירופ ניתן להשתמש בסוכר אינוורטי או  בדבש..

קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook