סודיום ציטראט

מלח של חומצת לימון אשר משמש כחומר מאזן חומציות.

חלק גדול מן המייצבים אינם פועלים טוב בסביבה חומצית מדי.(מתחת ל- ph3.5).

לסודיום ציטראט ph גבוה (חומציות נמוכה) ולכן מוסיפים אותו בכמות קטנה אל מסות חמוצות לפני הוספת המייצב כדי לתקן את החומציות.

אחוז השימוש תלוי בחומציות המסה ובסוג המייצב, בדר"כ 0.2-0.5%

ניתן לרכוש באתר texturot.co.il , – אצל ד"ר סרחיו ברוידו איש רב קסם ושופע ידע, אשר ישמח גם להסביר ולעזור. מלבד מייצבים תוכלו למצוא אצלו גם כלים לבישול מתקדם וספרות מקצועית ברמה גבוהה ועדכנית ביותר.

קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook