עמילן לקרם

עמילן לקרם היא תערובת על בסיס עמילן מעובד המיועדת לייצוב של קרמים וקצפות.

עמילן מעובד הוא עמילן שכבר עבר בישול ולכן בניגוד לעמילן רגיל אין צורך לבשלו על מנת לקבל את ההסמכה והייצוב.

עמילן לקרם היא תערובת חסרת טעם אשר מעניקה מרקם הדומה לקרם פטיסייר ללא צורך בבישול וחימום.

תהליך העבודה עם העמילן לקרם הוא פשוט מאוד:

– יוצרים נוזל בסיסי טעים (חלב, שמנת, סוכר, חומרי טעם וכו')

– מוסיפים 8% -10% של עמילן לקרם מכלל הנוזלים שבתערובת, תלוי בחוזק הקרם הרצוי (לדוגמא אם השתמשנו להכנת הקרם ב- 250 גרם חלב ו- 250 גרם שמנת, יש להוסיף עד 50 גרם עמילן לקרם)

– טוחנים את התערובת במעבד מזון 3 דקות

– מצננים היטב והקרם מוכן

כמו כן עמילן לקרם יכול לייצב קצפת. הוספה של 2% בלבד עמילן לקרם לתוך קצפת משמנת מתוקה בזמן ההקצפה ימנע ממנה להתפרק, אפילו במשך שבוע במקרר.

עמילן לקרם יכול גם לייצב מרנג איטלקי ולמנוע ממנו דליפה של נוזלים. יש להוסיף עמילן לקרם בכמות של 15% מכמות החלבון, בתחילת ההקצפה.

לרכישת התערובת ניתן ליצור איתי קשר במייל או בטלפון.

 

קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook