מקריש מרמלדה

תערובת המיועדת להכנת מרמלדות וקרישי פירות.

תהליך ההכנה הקלאסי של מרמלדה מבוסס רק על פקטין. תהליך זה דורש אחוז סוכר מאוד גבוה, חומציות  גבוהה ודיוק גדול בטמפרטורה במהלך ההכנה.

תערובת המרמלדה של נחלאות גם היא מבוססת על פקטין, אך היא אינה דורשת אף אחד מאלה ולכן היא קלה מאוד לשימוש.

את התערובת מוסיפים ישירות אל הנוזל הקר, מביאים לרתיחה, יוצקים לתבנית ומצננים.

התערובת נקרשת ומוכנה לשימוש מהר מאוד.

כמוית השימווש בתערובת הן 10%.מהמסה הכללית.

 

קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Connect with Facebook