תערובת של סירופ סוכר עם חומרי עזר להכנת הסורבה.
דקסטרוז (סוכר ענבים) – נקודת הקיפאון שלו נמוכה משל סוכר ובכך שומר על רכות הסורבה.
פרוקטוז (סוכר פירות) – משפר טעם פירותי.
מייצב – מעניק מרקם חלק לסורבה, משפר את עמידותו ומונע גדילה של גבישי קרח במוצר.
חומצת לימון – מוכר יותר בשם מלח לימון. מעניק את החמיצות הדרושה לאיזון הטעם והדגשת הארומה הפירותית.
איך אפשר לרכוש את הסירופ המוכן?
את הסירופ המוכן מכינים לבד. ניתן לרכוש דרכי את התערובת להכנת הסירופ
ניסיתי את תערובת הסורבה על פטל ועל פסיפלורה, תוך שימוש במכונת גלידה ויצא מעולה! תודה
איזה כייף לשמוע, תודה רבה